Cellulóz befújásos szigetelés

A tökéletes megoldás télre-nyárra egyaránt!

A legjobb megoldás télen

A legtöbb szigetelőanyag az idő múlásával összezsugorodik, veszít térfogatából. Az ISOCELL cellulóz befújásos technológiája biztosítja az ülepedésmentes és hőhíd nélküli cellulóz szigetelést, tehát ahogy az ISOCELL-t befújjuk, az úgy is marad évtizedeken keresztül. Az Isocell hőszigetelés az ingatlan szinte bármely részén használható: födém, párnafák között, tetőtérben a szarufák között, oldal- és válaszfalakban.
Hővezetési tényezője (λ): 0.039 W/mK

Nyáron is a legjobb választás

A téli hónapokban a hőszigetelő anyag legfontosabb mérőszáma a hőátbocsátási tényező ( un. U-érték ), nyáron pedig a fáziseltolódási érték. A fáziseltolódás értéke órában adja meg, hogy mekkora késéssel ér a nyári forróság egy épületrész külsejéből a belső lakótérbe. A fáziseltolódás a beépített szigetelés hőkapacitástól függ. A nyári forróságban a hőszigetelés legfőbb célja, a tetőn és a falakon keresztüli hőhatások késleltetése, hogy a napi legmagasabb hőmérséklet akkor érje el a lakrészt, amikor a külső hőmérséklet már annyira alacsony, hogy a felületek sugárzó hőjét szellőztetéssel már ellensúlyozni tudjuk. A cellulóz szigetelés ilyenkor is bizonyít.

Fáziseltolódási értékek:


Alkalmazásával tetősíkok, padlásterek, könnyűszerkezetes épületek hőhídmentesen szigetelhetőek. Egyaránt használható új épületekben, régebbi ingatlanok felújítása során, alacsony energiájú, vagy akár passzívháznál is.

SZIGETELÉSI VASTAGSÁG W/M2K
10 CM 0.44
12 CM 0.38
14 CM 0.32
16 CM 0.27
20 CM 0.19
24 CM 0.16
28 CM 0.14
32 CM 0.12

Elérhetőségeink

Csak előzetes bejelentkezés és időpontegyeztetés után tudjuk Önt fogadni.

1155 Budapest, Rákos út 239.
Tel.: 06 30 / 71-10-937
e-mail: pannoncell@gmail.com